Η παραλία Βάθη της Θάσου, αν και είναι από τις πιο δύσκολα προσβάσιμες στο νησί, δεν είναι καθόλου ερημική, καθώς την προτιμούν κάθε λογής σκάφη! «Αιτία» είναι φυσικά η απαράμιλλη φυσική της ομορφιά, καθώς βρίσκεται στο βάθος ενός κόλπου και είναι μια αμμουδιά περιτριγυρισμένη από καταπράσινη βλάστηση.

Τα πανύψηλα πεύκα φτάνουν ως το νερό και δημιουργούν ένα πέπλο σκιάς και προστασίας τις καυτές ώρες του καλοκαιριού, που ο ήλιος γίνεται δυσβάσταχτος. Τα νερά, που, αντίθετα με όσα προμηνύει το όνομα της ακτής, είναι σχετικά ρηχά, έχουν πάντα μια πανέμορφη σμαραγδένια απόχρωση, είναι διαυγή και κρυστάλλινα.

Στην Βάθη μπορεί κανείς να προσεγγίσει μέσω χωματόδρομου, από τα γειτονικά χωριά Ποταμιά και Παναγία, αλλά ευκολότερη είναι η πρόσβαση με τα τουριστικά καΐκια που κάνουν εκδρομές για κολύμπι στο νησί.

Προσθέστε το σχόλιό σας ...

COVID-19 Πληροφορίες

Στη Θάσο, παράλληλα με την ευχάριστη διαμονή, απόλυτη  προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλειά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπό το πρίσμα της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων μας, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα της εμπειρίας σας, όταν διαμένετε μαζί μας.

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση κρούσματος Κορωνοϊού στο νησί της Θάσου.