Πρώτη και καλύτερη, η Γκιόλα, πραγματικά ξακουστή σε όλο τον κόσμο ως μια «φυσική πισίνα» μέσα στη θάλασσα. Βρίσκεται στο νότιο άκρο του νησιού, κοντά στην Αστρίδα, περίπου 16 χιλιόμετρα μετά τον Ποτό, και οριοθετείται από πανύψηλους βράχους, που φτάνουν έως και τα οκτώ μέτρα και αποτελούν τον ιδανικό βατήρα για τους τολμηρούς λουόμενους.

Στην παραλία φτάνει χωματόδρομος, ενώ στην συνέχεια θα πρέπει να κατεβείτε το μονοπάτι που προσφέρει μαγική θέα του φυσικού αυτού αξιοθέατου. Η βουτιά στα σμαραγδένια νερά είναι πραγματικά εξαγνιστική, ενώ τα ψηλά βράχια δημιουργούν ένα «άνοιγμα» προς το πέλαγος, στο σημείο που είναι πολύ χαμηλά κι έτσι τα πάντα γαλήνια, εξωτικά νερά αυτής της φυσικής λίμνης γίνονται ένα με την βαθιά γαλάζια θάλασσα του Αιγαίου.

Προσθέστε το σχόλιό σας ...

COVID-19 Πληροφορίες

Στη Θάσο, παράλληλα με την ευχάριστη διαμονή, απόλυτη  προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλειά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπό το πρίσμα της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων μας, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα της εμπειρίας σας, όταν διαμένετε μαζί μας.

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση κρούσματος Κορωνοϊού στο νησί της Θάσου.