Η παραλία στα Μεταλλεία της Θάσου βρίσκεται μπροστά από το παλιό εργοστάσιο από όπου επί δεκαετίες γινόταν εξόρυξη κυρίως σιδήρου, στα Λιμενάρια. Το γεγονός «αποτυπώνεται» στο τοπίο ακόμα και σήμερα, καθώς η ολόλευκη άμμος της παραλίας των Μεταλλείων έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σκούρο μέταλλο με το οποίο είναι καλυμμένη η γη τριγύρω.

Η «περιπέτεια» που ζει εκεί ο επισκέπτης, δεν ολοκληρώνεται στη θέα του παλιού εργοστασίου μόνο, αλλά και στις μικρές και μεγαλύτερες, ακόμα και υποθαλάσσιες σπηλιές, στο «Παλατάκι», το παλιό «στρατηγείο» των μεταλλείων, που βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά και στην υπαίθρια έκθεση έργων τέχνης, που λειτουργεί επίσης εκεί.

Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη, καθώς εκεί βρίσκει κανείς ομπρέλες, ξαπλώστρες, beach bar, WC και ντους.

Προσθέστε το σχόλιό σας ...

COVID-19 Πληροφορίες

Στη Θάσο, παράλληλα με την ευχάριστη διαμονή, απόλυτη  προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλειά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπό το πρίσμα της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων μας, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα της εμπειρίας σας, όταν διαμένετε μαζί μας.

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση κρούσματος Κορωνοϊού στο νησί της Θάσου.