Ο Ρωσογκρεμός είναι παραλία στη νότια Θάσο, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων ανατολικά από τον Ποτό. Στην αμμουδερή παραλία, αρκετά μεγάλη σε μήκος και φαρδιά, περιτριγυρισμένη από πεύκα και την καταπράσινη φύση της Θάσου, μπορεί κανείς να απολαύσει την ηρεμία του τοπίου και τη γαλήνη της θάλασσας. Yπάρχει η στοιχειώδης οργάνωση και θα βρείτε διαθέσιμες ομπρέλες και ξαπλώστρες, όπως και μια καντίνα με τα απαραίτητα σε φαγητό και ποτό.

Τα νερά στον Ρωσογκρεμό είναι διαυγή και παίρνουν διάφορες αποχρώσεις του πράσινου αντικατοπτρίζοντας την φύση γύρω, ενώ τα δέντρα που φτάνουν ως την αμμουδιά προσφέρουν και την φυσική και δροσερή σκιά τους σε όσους το επιθυμούν.

Προσθέστε το σχόλιό σας ...

COVID-19 Πληροφορίες

Στη Θάσο, παράλληλα με την ευχάριστη διαμονή, απόλυτη  προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλειά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπό το πρίσμα της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων μας, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα της εμπειρίας σας, όταν διαμένετε μαζί μας.

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση κρούσματος Κορωνοϊού στο νησί της Θάσου.