Η Σαλιάρα συγκαταλέγεται από πολλούς στις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές παραλίες της Θάσου. Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, μέσα σε έναν στενό, καταπράσινο και κατάφυτο κόλπο. Λέγεται αλλιώς και παραλία Μάρμαρα, καθώς στην περιοχή βρίσκεται το εργοστάσιο μαρμάρου της Θάσου.

Αποτελείται από ολόλευκα και σχεδόν ολοστρόγγυλα μικρά πετραδάκια που λάμπουν στο φως του ήλιου και κάνουν τα νερά της, σε συνδυασμό και με τους αντικατοπτρισμούς της φύσης, να παίρνουν τις πιο τιρκουάζ και διαυγείς αποχρώσεις που έχει δει κανείς – πολλοί χαρακτηρίζουν την Σαλιάρα «εξωτική», ακριβώς λόγω του χρώματος της θάλασσάς της! H παραλία είναι πλήρως οργανωμένη, με ελάχιστους ελεύθερους χώρους.

Προσθέστε το σχόλιό σας ...

COVID-19 Πληροφορίες

Στη Θάσο, παράλληλα με την ευχάριστη διαμονή, απόλυτη  προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλειά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπό το πρίσμα της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων μας, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα της εμπειρίας σας, όταν διαμένετε μαζί μας.

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση κρούσματος Κορωνοϊού στο νησί της Θάσου.