Ξεκινώντας από την Σκάλα Παναγίας, στα ανατολικά της Θάσου, μια τεράστια σε μήκος, αμμώδης παραλία εκτείνεται για 2,5 περίπου χιλιόμετρα, έως την Σκάλα Ποταμιάς. Η Χρυσή Ακτή μαζί με την Χρυσή Αμμουδιά βρίσκονται στο μέσο αυτής της ακτογραμμής και είναι τα δημοφιλέστερα και πιο οργανωμένα σημεία της. Ειδικά η Χρυσή Ακτή βρίσκεται στο νοτιότερο τμήμα της ακτής, λίγο πριν την Σκάλα Ποταμιάς.

Είναι πλήρως οργανωμένη, με πολύ εύκολη πρόσβαση – απέχει περί τα 13 χιλιόμετρα από τον Λιμένα, την πρωτεύουσα της Θάσου – με νερά ρηχά, ιδανικά για οικογένειες με μικρά παιδιά. Δεν είναι καθόλου άδικα βραβευμένη με γαλάζια σημαία, όχι μόνο λόγω της ποιότητας των νερών της, αλλά και της υψηλότατης ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει.

Προσθέστε το σχόλιό σας ...

COVID-19 Πληροφορίες

Στη Θάσο, παράλληλα με την ευχάριστη διαμονή, απόλυτη  προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλειά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπό το πρίσμα της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων μας, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα της εμπειρίας σας, όταν διαμένετε μαζί μας.

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση κρούσματος Κορωνοϊού στο νησί της Θάσου.